SCC - Sports Car Center rekrytering

Vi söker Sveriges vassaste inköpare och en engagerad bilförsäljare.

Inköpare

SCC söker Sveriges vassaste inköpare med ett brinnande motorintresse. Har du ett genuint intresse för premium och sportbilar? Har du lätt för att knyta nya kontakter samt har ett brett kontaktnät inom segmentet? Vi söker nu en social, motorintresserad och driven person som har ett analytiskt affärstänk.

  • Du har gott sinne för affärer och ekonomi då du kommer sköta hela inköpsprocessen på egen hand från början till slut.
  • Du har lätt att knyta kontakter och skapa goda relationer då verksamheten bygger på god kundnöjdhet och lojala kunder.
  • Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team med säljare, regionchef samt inköpare.

Krav: Innehar B-körkort, gymnasiekompetens, goda datakunskaper. Uttrycker dig väl i både tal och skrift i svenska och engelska. Yrkeserfarenhet från bilbranschen är ett krav

Lönen är fast + provision. 

Skicka din ansökan till: jobb@scc.se Rubrik: Inköpare

 

Bilförsäljare

SCC söker en driven bilförsäljare med ett brinnande motorintresse. Har du ett genuint intresse för bilar och kan sätta dig in i kundens situation för att hitta bästa lösningen?
Vi söker nu en social, motorintresserad och driven person där bakgrund från bilbranschen är ett stort plus.

  • Du har gott sinne för affärer och ekonomi då du kommer sköta hela försäljningsprocessen på egen hand från början till slut.
  • Du har lätt att knyta kontakter och skapa goda relationer då verksamheten bygger på god kundnöjdhet och lojala kunder. Vi jobbar även mycket proaktivt, för oss är det en självklarhet. Uppsökande sälj är en del av dina arbetsuppgifter.
  • Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team med säljare, försäljningschef samt inköpare.


Krav: Innehar B-körkort, gymnasiekompetens, goda datakunskaper. Uttrycker dig väl i både tal och skrift i svenska och engelska. Yrkeserfarenhet från bilbranschen är ett krav


Lönen är fast + provision.

Skicka din ansökan till: jobb@scc.se Rubrik: Bilförsäljare

 

Vi erbjuder dig ett ungt, sammansvetsat team som strävar mot samma mål. Du har goda möjligheter att utvecklas i ett expansivt företag med högt uppsatta mål. Vi utbildar intern samt coachar i det dagliga arbetet. Du får möjligheten att jobba med de kanske roligaste bilarna på marknaden.

SCC öppnade sin första showroom i Sverige 2016 och öppnade under sommaren sin andra butik i Smista, Stockholm. Vi ligger i en expansiv fas då vi kommer att utöka befintliga samt starta nya showrooms.

Senaste nytt

© 2022 Sports Car Center. All rights reserved.